Spring Rolls met Tofu Bites Sweet Chili

Tofu Bites | Sweet Chili

Ingrediënten voor 2 pers

  • 1 pakje Bumi Tofu Bites Sweet Chili

  • 6 rijstvellen

  • 1 el Sriracha

  • 3 el mayonaise

  • 1/4 rode kool

  • 1/2 mango

  • 1/2 komkommer

  • 1 wortel

  • koriander

  • olijfolie

Optioneel: een klein handje gezouten pinda’s, 1 theelepel chilivlokken, zeste van 1 limoen

Bereiding:

Snij de wortel, komkommer en mango in gelijke balkjes. Hak de rode kool fijn. Meng de mayonaise met de Sriracha. Voor extra pit kan je gerust meer Sriracha toevoegen. Bak de tofu volgens de gebruiksaanwijziging op de verpakking.

Optioneel: hak de pinda’s en meng met de chilivlokken en limoenzeste.

Zet een ondiepe schaal met warm water klaar. Maak een schone keukenhanddoek nat, wring uit en leg op je werkblad.  Dompel een rijstvel even onder in het warme water en leg op je keukenhanddoek.

Leg een paar centimeter onder het midden van het rijstvel wat takjes koriander. Blijf een paar centimeter van de zijkanten. Beleg verder met de wortel, mango, komkommer, rode kool en gebakken reepjes tofu. Sprenkel er wat sriracha-mayonaise over en serveer de rest als dipsaus. Werk of met de pindacrunch.